Devlet HastanesiMuratlı ilçesinde sağlık hizmetleri 2004 yılında açılan 50 yataklı Devlet Hastanesi, Köy Sağlık Evleri, Köy Sağlık Ocakları ve Merkez Sağlık Ocakları ile verilmektedir.

Muratlı Devlet Hastanesi inşaatı 2003 yılında tamamlanarak 28.10.2004 tarihinde faaliyete açılmıştır. İlk açıldığı dönemlerde hastanenin doğumhane ve ameliyathane birimleri mevcut olmamakla birlikte 2006 yılından itibaren yapılan yoğun çalışmalar ve Muratlı İlçesi hayırseverlerin de katkılarıyla çalışmalar sonucunda 2007 yılının ikinci yarısında bu birimler ve yeni doğan ünitesi de hastaların hizmetine hazır hale getirilmiştir.

1 Nolu Sağlık OcağıMuratlı Sağlık Ocağı 1955 yılında 10 yataklı olarak kurulmuştur. Muratlı Merkez Sağlık Ocağı Tabibliği 1983 yılından beri kendi binasında hizmet vermektedir. Merkez 2 no'lu Sağlık Ocağı da 1999 Şubat ayında açılmıştır.

Arzulu, Kırkkepenekli, Yeşilsırt , Hanoğlu, İnanlı, Ballıhoca , Aşağısevindikli, Balabanlı köylerinde sağlık evi mevcut olup, sadece Arzulu ve İnanlı Sağlık evinde ebe vardır.

2 Nolu Sağlık Ocağı Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi Acil Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi