Velika Deresi

Demirköy yakınlarında, Karaman Bayırı’na 4 km. mesafededir. Dereboyu ve orman içi mesire yeri olup, masa,bank, WC, içme suyu gibi tesisler bulunmaktadır. Derede bol alabalık bulunmaktadır.

Kocakaynaklar

Dereköy’ün 13 km. kuzeyinde Karadere köyü yakınındadır. Sınırdan geçiş yapanlar için bir konaklama yeri olarak hazırlanmış, masa,bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Dolapdere

Dereköy’ün 7 km. kuzeyinde, Türkiye-Bulgaristan yoluna 100 m. mesafededir. Dinlenme yerinde masa,bank ve içme suyu vardır. Derede alabalık avlama olanağı bulunmaktadır.

Dereköy

Dereköy’de yol boyunca uzanan ormanlık alanların bir kısmı dinlenme yeri olarak düzenlenmiştir. Masa,bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Kavaklı Meşe Korusu

Kırklareli merkezine 10 km. mesafede, İstanbul yolu üzerinde yer almaktadır. Orman içi dinlenme yeridir. Bir bölümü Gazi Osman Paşa Göçmen Misafirhanesi olarak düzenlenmiştir. Kalan kısmı yeniden günü birlik kullanıma açılacaktır.

Çifte Kaynaklar

Vize İlçesine bağlı, Sergen köyü yakınlarındadır. Mesire alanında masa, bank bulunmaktadır.

İnce Koru

Pınarhisar-Vize yolu üzerinde, Sergen köyü yol ayrımındadır. Orman içi dinlenme yeridir.

İğneada-Mert Gölü

Demirköy İlçesi İğneada-Mert Gölü civarında meşe ağaçlarıyla kaplı dinlenme yeridir. Masa,bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Karahıdır Korusu

İl merkezine yaklaşık 5 km. mesafede, orman içi dinlenme yeridir.

Ayrıca Dereköy yolu üzerinde Çağlayan, Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Şeytanderesi, İnece ve Erikler Korusu, Kofçaz İlçesi yakınlarında Böcekdere Koruları, Hudut Kapısı ve Çamlık mesire yerleri, günü birlik gereksinimlere cevap vermektedir.


Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.