Değiştikçe güzelleşiyorBabaeski, ilçe merkezinde başlatılan asfalt, parke taş yapım çalışmaları sonrası değişmeye, değiştikçe de güzelleşmeye başladı. İlk olarak yapımı tamamlanan Fatih Caddesi özellikle yeni hizmete giren Kahve Durağı, Bayram Efendi Osmanlı Kahvesi ve diğer kafeler ile birlikte bambaşka bir havaya büründü. Vatandaşların bol bol fotoğraf çektirdiği cadde canlı bir hava kazandı. Fatih Caddesi’nin ardından dün de Kırklareli Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği asfalt çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı "Babaeski'mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" diyerek şunları söyledi. “Babaeski Belediye Başkanlığı olarak ilçemizi adete baştan yaratıyoruz. Biten altyapı çalışmaları sonrası vatandaşlarımız yollarımızın ne zaman yapılacağını merak ediyordu. Hatta yollarımızın yapılmayacağını söyleyen ve Babaeski’de sadece dedikodu üreten, yapılan hizmetleri yokmuş gibi görenler olmuştu. Bunların bütün amacı yapılanları sadece eleştiri olsun diye eleştirmektir. İşte her şey ortada. Söz verdiğimiz gibi yollarımızı yenilemeye, ilçemizi değiştirmeye başladık. Daha yolun başındayız. Parke taş ve asfaltlama çalışmaları bittiğinde değişimin ortaya çıkaracağı güzellik ilçemize bambaşka bir hava katacaktır.

Yaptığımız çalışmalar da önce vatandaşlarımız dedik. Onların rahat gezebilecekleri, alışveriş yapabilecekleri geniş kaldırımlar oluşturduk. Dikkat ettiyseniz ilçemizdeki tüm kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Yapımına başladığımız Kırklareli Caddemiz de altyapı çalışmaları sürecinde en çok sıkıntı çekilen caddelerden bir tanesiydi. 06.08.2015 tarihine kadar Kırklareli Caddemizin tamamı asfaltlanacak.

İlçemizde başlattığımız üstyapı çalışmaları sırasında vatandaşlarımızın başkanım bizler size inandık ve inanmakta ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gördük diyerek beni ve çalışma arkadaşlarımı bir kez daha mutlu ettiler. Onlar için, Babaeski Halkım için yapamayacağımız hizmet yoktur. Ben göreve gelmeden önce bir söz söylemiştim vatandaşlarım için sabah ilk kalkan ben olup ekiplerimle birlikte erkenden mesaiye başlayacağız. Her gün saat 07.00’de kalkıp gece geç saatlere kadar Babaeski'm için çalışmaktayım. Koltuk başında oturan belediye başkanlarından biri değilim. Bunu en iyi vatandaşlarım bilir. Ben verdiğim sözleri tek tek yerine getiriyorum ve getirmeye devam edeceğim. Ben bu sözleri yerine getirirken sırf konuşmak olsun diye konuşan kişiler de olacaktır. Onlar boş konuşmaya devam etsinler bizler hizmetlerimiz, yaptığımız çalışmalar ile konuşmaya devam edeceğiz.”

Kaynakça: Trak Haber

Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.