Gölette kaybolduLüleburgaz'da balık avlamak için kayıkla gölete açılan 2 arkadaştan biri, kayığın alabora olması sonucu suya düşerek kayboldu.

Lüleburgaz ilçesine bağlı Sarıcaali köyünde balık avlamak için kayıkla gölete açılan 2 arkadaştan biri, kayığın alabora olması sonucu suya düşerek kayboldu. Evli ve 2 çocuk babası Erhan Şahin'i arama çalışmaları sürüyor.

İddiaya göre, Erhan Şahin (48) ve arkadaşı M.S. (52) dün gece balık avlamak için Sarıcaali göletine gitti. Suya ağ atan ikili daha sonra saat 02.00 sıralarında ağları toplamak için kayıkla gölete açıldı. Kayığın su almasıyla bir anda alabora olması sonucu suya düşen Erhan Şahin ve M.S. yüzerek kıyıya ulaşmaya çalıştı.

Bir süre suda mücadele eden M.S. kıyıya ulaşırken, Erhan Şahin ise çıkamadı. Arkadaşının suda kaybolduğunu gören M.S. jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Şahin’in ailesi de olayı haber alır almaz gölet kenarına geldi. Hava aydınlanınca başlayan arama çalışmalarında botla suya girerek arama yapan AFAD ekipleri, atılan ağları sudan çıkardı ancak Şahin'e ulaşamadı. Jandarma ekiplerinin de hazır beklediği arama çalışmalarından sonuç alınamayınca takviye olarak Tekirdağ’dan deniz polisi sevk edildi. M.S.'nin olay sırasında Şahin'e ‘Neredesin?’ diye sorduğu ve ‘Çizmelerini çıkar suda ağırlık yapar’ dediği, Şahin’in ise arkadaşı M.S.’ye son olarak ‘Ben ölüyorum’ dediği öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu kaydedilen Erhan Şahin'i arama çalışmaları sürüyor.

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.