Öncelik alt ve üst yapı çalışmalarındaKırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program çerçevesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akalar Mahallesi Namazgah Caddesi ve Türkoğlu Sokak üzerinde ekiplerce vatandaşların daha rahat hareket edebilmeleri amacıyla alt yapısı tamamlanan yollar üzerinde kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

Bunun yanı sıra olası sel baskınlarına karşı Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi’ne yağmur suyu kanal çalışmaları kapsamında yeni hatlar eklendi.

Çalışmalar yakında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Ünal Kıkılı yaptığı açıklamada, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Kıkılı: “Şehrimize daha güzel bir görünüm sağlamak ve yayaların rahat bir şekilde yürüyebilmesi için kaldırımsız güzergahlara kaldırım yapıyoruz. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımızı başlatıp, kısa süre içerisinde sonlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.