Babaeski'de yol yapım çalışmaları başladı Babaeski Belediye Başkanlığı, ilçe merkezinde doğalgaz ve Tredaş elektrik kabloları yeraltı çalışmalarından dolayı bozulan yolları onarmaya başladı. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli yol yapım, bakım onarım çalışmalarını ilçe merkezinde gerçekleştiriyor.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, “Bir ilçede yollarda bozulma varsa o ilçede yoğun bir şekilde altyapı yatırımı gerçekleştirilmektedir” dedi.

Tredaş, doğal gaz ve telekomun çalışmalarının sona ermesiyle yol yapım çalışmaları başladığını belirten Başkan Hacı; “Babaeski Tredaş elektrik kablolarının yer altına alınması, ilçenin tamamına doğal gaz verilmesi, Telekom tarafından fiberoptik kablo altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi, kanalizasyon şebekesinin tamamının yenilenmesi ve atık su arıtma tesisi ile entegre çalışması, su şebeke hattının yenilenmesi ve yeni su deposu, su kuyularından ilçe merkezine hazır su kalitesinde su verilmesi konularında tüm yatırımların aynı anda gerçekleştirildiği tek ilçe olacak ve ilçemiz Trakya’nın bu konuda gururu haline gelecektir. Altyapı çalışmaları biter bitmezde buradan vatandaşlarımıza söz veriyorum ilçemizin tüm yollarını Avrupa Birliği standartlarında yenileyeceğiz. Babaeski Belediyesi yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile diğer belediyelere öncü olacaktır” dedi.

Kaynakça: İHA

Kırklareli

Kırklareli il merkezi Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Lüleburgaz Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Babaeski Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Vize Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Pınarhisar Fotoğraf Galerileri

Kırklareli

Demirköy Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.