Edirne Gençlik Merkezi Yaz Okulu açıldıEdirne Yaz Okulu açıldı. Farklı dallarda verilen eğitimlerde öğrenciler bir yılın stresini atarken, aileler de bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Okulların Yaz Tatiline girmesi ile birlikte Edirne Gençlik Merkezi de kurslarına başladı. Bir senenin stresini çeken öğrenciler, Yaratıcı Drama, Resim, İngilizce, Hızlı Okuma ve Bilgisayar dersleri ile yeni öğretim yılına hazır girmek istiyorlar.

Gençlik Merkezi tarafından her yaz açılan kurslar için aileler şu açıklamayı yaptılar; “Çocuklarımız yaz kurslarına gelmekten çok mutlular, bütün bir yılın stresini burada atıyorlar. Dışarıda sokakta oynamak yerine buradaki aktivitelerle hem öğreniyorlar hem de sosyal birer birey oluyorlar, yetkililere teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 200 öğrencinin katıldığı ve esas amacın sosyal birer birey yetiştirmek olduğunu söyleyen Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak; “1 Temmuz itibariyle başlayan kurslarımıza Temmuz ayı için 100, Ağustos ayı için 100, toplam 200 öğrencimiz ücretsiz olarak faydalanacaktır. Haftanın dört günü süren kurslarda çocuklarımız dolu dolu eğlenip öğrenecekleri bir programla keyfine doyulmayacak zamanlar geçireceklerdir.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynakça: Habertrak / F.Mehmet Tanrısevdi

Edirne

Edirne il merkezi Fotoğraf Galerileri

Edirne

Keşan Fotoğraf Galerileri

Edirne

Uzunköprü Fotoğraf Galerileri

Edirne

İpsala Fotoğraf Galerileri

Edirne

Meriç Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.