Eroin tacirlerinden yeni yöntemKapıkule Gümrük Sahası’ndan yurtdışına çıkış yapmak isteyen Bulgar çiftin aracında 3 kilo 198 gram eroin ele geçirildi. Eroinleri, aracın hava yastığı bölmesine gizlediği tespit edilen Bulgar karı kocadan C. B. tutuklanırken eşi S. B. serbest bırakıldı.

Kapıkule Gümrük Sahası’nda bir otomobilde yapılan aramada 3 kilo 198 gram eroin ele geçirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine, yurtdışına çıkış yapmak üzere Kapıkule Gümrük Sahası’na gelen Bulgar uyruklu karı-kocanın bulunduğu WU GB 1907 plakalı araçta arama yaptı.

Araçta yapılan x-ray taraması sonucu hava yastığını bulunduğu yerden çıkartılarak oluşturulan boşluğa gizlenmiş vaziyette koli bandı ile sarılmış çok sayıda paketin olduğunu tespit edildi. Paketleri inceleyen ekipler, yaptıkları detaylı arama sonucu paketlerin içinde eroin olduğu tespit etti. Yapılan tartım sonucu 12 pakette toplam 3 kilo 198 gram eroin ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen şahıslardan C. B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken eşi S. B. ise serbest bırakıldı.

Kaynakça: İHA

Edirne

Edirne il merkezi Fotoğraf Galerileri

Edirne

Keşan Fotoğraf Galerileri

Edirne

Uzunköprü Fotoğraf Galerileri

Edirne

İpsala Fotoğraf Galerileri

Edirne

Meriç Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.