Samaras canlı yayında küfür ettiBaşbakan Andonis Samaras televizyonda yaptığı canlı yayındaki açıklamasında kendisine küfür etti. Yunan basınında ve internet sitelerinde yayınlanan videoda Başbakan Samaras'ın açıklama yaptığı anda kelimeleri şaşırınca açıklamayı terkederken, "ga.... to kefali mou ma....." (kafamı s.... v.....) dediği açıkça duyuluyor.

Olay, katma değer vergisinin düşürüleceği konusunda açıklama yapmak için kürsüye çıkan Samaras konuşmasına başlamadan önce 2 kez hata yaparak takılması sonucu gerçekleşti. İlk olarak konuşmasına başlayan Samaras takılması sonucu "Bir kez daha yapmalıyım" diyor. Daha sonra bir kez daha aynı hatayı yapan Samaras duruma oldukça sinirlenerek, "Kafamı ……" diyerek küfür ediyor. Bu sırada Samaras'ın kaydının ise kesilmeden tüm kanallara geçilmesi nedeniyle konuşmayı canlı veren kanallarda bir anda Samaras'ın küfürü duyuluyor.

Olay sonrası yayın kesilirken Samaras'ın davranışı ise ülkede bir anda gündeme oturdu.

Başbakan Samaras'ın ne kadar gergin olduğu ve düşüncesinin dağınık olduğu gözlemlendi.

Kaynakça: Birlik Gazetesi

Yunanistan

İskeçe Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Rodop Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Evros Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.