RaDYo Player Yükleniyor...
Radyo Ak 92.7

Radyo Ak

Radyo AK ile çalıştığınız zaman sadece size özel kampanyalardan istifade edeceksiniz.

Kurumunuz, ürününüz, kampanyalarınız ve yenilikleriniz gibi hedef kitle ile paylaÅŸmak istediÄŸiniz tüm tanıtımlarınızda profesyonel prodüksiyon imkanlarımızla en verimli tanıtımı sunacağımız bir gerçektir. Hedef kitlenin tanıtımlarınızı dinlemesi, algılaması ve deÄŸerlendirmesi sürecinden müşterinin kapınıza gelme anına dek sorumluluÄŸumuzun bilincinde çalışmalarımız yürütülmüştür. Bundan sonrada bu böyle olacaktır. Sizin üzerinize düşen sadece tanıtıma veya kampanyaya karar vermek, tanıtım veya kampanyada öncelikleriniz belirlemek ve gerisini Radyo AK’ a bırakmaktır.

24 saat içerisinde tanıtım veya kampanya jingle hazırlanır ve yayına hazır hale getirilir.

Sizin onayınızdan sonra yayına verilir.

Neden Radyo AK

Bütün bu anlattıklarımızdan sonra bu sorunun yanıtı yavaş yavaş zihninizde oluşmaya başlarken bizi tercih etmeniz için bir çok neden sayabiliriz. Belki bir anket düzenleyerek dinlenme oranlarımız üzerinde fikir sahibide olabilirsiniz.

Ancak Radyo AK ile çalışmadan bunun nasıl bir şey olduğunu bilemezsiniz. Radyo AK ve kurumunuz beraber nasıl çalışabiliriz ? Nasıl bir proje oluşturabiliriz ?

Bütün bu sorulara bir yanıt alabilmek adına bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları:

555 820 32 78   284 213 87 04