Tekirdağspor’un otobüsü giydiriliyorTekirdağspor’un ulaşım sponsoru olan İstanbul Seyahat, kulüp için tahsis ettiği otobüsü giydirme kararı aldı. Tekirdağspor Yönetim Kurulu, aracın giydirilmesi için yapılan üç tasarımı internet üzerinden Tekirdağspor taraftarının beğenisine sunarak, en çok oy alan tasarımın giydirilmesi kararını verdi.

İnternet üzerinden yapılan anket sonucuna göre, taraftarlar üç tasarım arasından birinciyi seçti.

Oyların yüzde 85’ini toplayan tasarım, önümüzde ki günlerde otobüse giydirilerek yeni sezon için hazır hale getirilecek.

Çalışmalar belli oldu

Öte yandan, Tekirdağspor’un ikinci devre hazırlık çalışma programı belli oldu.

7 Ocak pazartesi akşamı Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelecek olan teknik heyet ve futbolcularımız, 8 Ocak Salı sabahı gerçekleştireceği idmanla ikinci devre hazırlıklarına başlayacak.

Çalışmalarının tümünü Tekirdağ’da gerçekleştirecek olan takım, hazırlıklarını 13 Kasım Stadyumu’nda yapacağı idmanlarla tamamlayacak.

Takım ikinci devrenin ilk maçını 27 Ocak Pazar günü saat. 13.30’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Hereke Yıldızsporla yapacak.

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.