Herkes zamanı gelince görevi bırakmalıLüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği 4. Olağan Genel Kurulu, dernek merkezinde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlığı diş hekimi Cevat Orkun Anık seçildi. 81 üyenin yer aldığı genel kurulda divan başkanlığını Adnan Balta yaptı. Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Koray Şentürk, 2 dönem boyunca bu görevi gururla yürüttüklerini belirterek, “Kulübümüz son bir yıl içinde tarihte karşılaşılmamış ve bir daha da karşılaşması mümkün olmayacak olaylar ile yüz yüze geldi. Ama büyüklüğümüzü burada gösterdik ve dimdik ayakta kaldık. Lüleburgazlı Fenerbahçeliler olarak faaliyetlerimizi bu zor süreçte de devam ettirdik ve birçok sosyal projeye imza attık. Ben zamanı geldiğinde herkesin görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum. Bu başbakanlık ta olsa, siyasi parti başkanlığı da olsa, yerel yönetimlerde olsa ve hatta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım da olsa bunu yapması gerekiyor. Ben zamanında bıraktığımı düşünüyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte görev süremiz boyunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tüm hesaplarımız ve defterlerimiz üyelerimize açıktır. İsteyen herkes istediği zaman derneğe gelip kontrol edebilir.” dedi.

Başarılar Diledi

Şentürk Lüleburgaz’daki tüm Fenerbahçelilere destekleri için teşekkür ederek artık görevi bırakmanın zamanı geldiğini belirterek yeni başkan ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Yeni başkan Cevat Orkun Anık bu kutsal görevi en iyi şekilde yürüteceğini söyledi. Anık, desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederek kendisinin bu göreve layık görülmesinden memnuniyet duyduğunu ve gururla bu görevi yürüteceğini vurguladı.

Anık, yeni yönetim kurulu olarak derneğe ait bir lokal kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynakça: Çerkezköy Haber


Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.