Başkan Can'dan takıma destek çağrısıKırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımın Kırklareli halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. 2009 yılından bu yana Kırklarelispor için var gücüyle çalışan ve takımın içinde bulunduğu konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımın Kırklareli halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Can, Kırklarelispor'un, Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak bulunduğu konumun yükünü tek başına kaldıramadığını ifade etti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, halkın ve taraftarın takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Can, göreve geldiği 2009 yılından bu yana, her türlü taşın altına elini sokarak sadece Kırklarelispor'un daha iyi bir konuma gelebilmesi adına elinden geleni yaptığını, bu yolda hiçbir sabit geliri olmayan takımın desteğe ihtiyacı olduğunu ifade etti. Can, " 5 yıldan beri bu gemiyi karaya vurdurmadan yüzdürüyoruz. Tüm bunları yaparken yaşadığımız zorlukları, çektiğimiz cefaları sadece bizler biliyoruz. Bugüne kadar diğer takımların yaptığı gibi yapmadık. Hiçbir esnafımızdan, taraftarımızdan yardım istemedik. Kimseye yük olmadan 5 yıl gibi uzun bir süreci en iyi şekilde geride bıraktık" dedi.

"Hiçbir sabit gelirimiz yok"

Konuşmasına devam eden Can, şu ifadelere yer verdi; "Bu gemi, bu denizde 5 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadan yüzüyorsa, bunun nasıl olduğunu herkes ilk önce bir sorgulamalı. Hiçbir sabit geliri olmayan bir kulübün, 2. Ligde nasıl tutunduğunu, nasıl dört sezondur mücadele ettiğini araştırmalı. Valilik ve Kırklareli Belediyesi dışında hiç kimseden destek almadığımızın bilinmesini istiyorum. Bu kulübün, bugünlere gelebilmesi adına, elini taşın altına sokan herkes kendinden taviz vererek, canını dişine takarak, yılmadan usanmadan mücadele etti. Bizler sadece maddi destek beklemiyoruz. Halkın ve taraftarın, şehrin takımına manevi yönden de destek olması gerekiyor. Umarım bu sıkıntılar bize keşke dedirtecek sorunlar yaşatmaz" ifadelerine yer verdi.

Kaynakça: Kırklar Haber

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.