Destek vermekten gurur duyarızTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağspor ile ilgili açıklama yaptı. Beklenen açıklama geldi: "Destek vermekten gurur duyarız". 

2012-2013 futbol sezonunda özelikle sanayicilerden beklediği desteği bulamayan Tekirdağspor ile ilgili Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay açıklama yaptı.

Günay, açıklamasında Tekirdağspor’u geçen futbol sezonunda da desteklediklerini iddia ederek şunları kaydetti; "Geçen sene bireysel anlamda Tekirdağspor’u destekledik. Yine desteklemeye devam edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunu yapma şansımız yok. Biz kurum içinde yönetici arkadaşlarımızla destek verdik. Desteklerimiz yine devam edecek. Ticaret sanayi odasının 2. Tur seçimi var. Ticaret sanayi odası seçiminde, meclis başkanımız seçilecek. Bu seçim tamamlandıktan sonra biz meclisimizde Tekirdağspor ile ilgili ben çalışırım, Tekirdağspor benim hedefim olur ben Tekirdağspor’a katkı sağlarım diyen arkadaşlarımız varsa biz bundan memnuniyet duyarım. Sanayicilerimizin Tekirdağspor’un yönetiminde olmasını isterim."

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.