Mehmet Demirkol Tekirdağlılar'ı mest ettiÜnlü yorumcu öyle bir yazı yazdı ki, Tekirdağlılar'ı mest etti. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, yazısında Tekirdağ'dan övgü dolu bahsetti. Tekirdağ halkının gönlünü fetheden yorumcu "Avrupa'ya değil Tekirdağ'a gidin" dedi. Yazıyı okuyan vatandaşlar "Demirkol'u Tekirdağ'da ağırlamak isteriz, onu Tekirdağ'da, Tekirdağspor maçında görmek hepimizi çok mutlu ediyor, her maç gelsin, aramızda görmek istiyoruz" şeklinde görüş bildirdi.

Yönetimden de övgü dolu bahseden Demirkol, Tekirdağspor'un Başkan Gürsel Erbap ve Ekibi'nin emin ellerinde olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.

İşte O Yazı

"Güzel bir hafta sonu için arkadaşımın da daveti ile Tekirdağ Şarköyde idim. Güzel geçen bir günün ardından Fenerbahçe maçı için dönüş yoluna çıkmıştık. Yolda giderken gözüme bir şey çarptı. Tekirdağ sahilde yüzlerce insanı boyunlarında atkı ile görüp arkadaşıma dönüp, "maç var sanırım", "evet tekirdağsporun maçı var daha vaktimiz var istersen uğrayalım" diyince kırmayıp olur dedim. İyi ki de demişim.

Deniz kenarında çok şirin bir stadyum, hele ki zemini ile ilgilenenleri tebrik etmek gerekir. Süper ligdeki zeminleri kıskandıracak durumda. Kulübe destek amaçlı temsili bilet uygulaması yapılmış. İçeri girdiğimizde müsabaka başlamıştı. Stadyumun en sol köşesine geçip takip etmeye başladık. Gördüklerim karşısında etkilenmemek imkansız durumdaydı. Bir takım ancak taraftarı ile bu kadar bütünlük kurabilir. Kırk bin kişilik stadyumlarımızda anadolu takımları iki bin, üç bin civarında taraftara oynar iken bölgesel amatör’de mücadele veren Tekirdağspor minimum beş bin kişilik taraftara oynuyordu. Kısa bir süre içinde rakip Sultangazispor iki farklı üstünlüğü yakalayınca Tekirdağsporlu oyuncularda gözle görülür bir düşüş gerçekleşti. Ama aksine taraftarlar daha da hırsla takımlarını desteklemeye devam ediyorlardı.

İlk yarının sonlarında köşe vuruşundan Tekirdağspor aradaki farkı bire indirince stadyum adeta bayram yerini aldı. Hemen peşinden Samsunspor’un eski yıldızlarından ve Fenerbahçe’nin yetenekli çocuğu Celil Sağır ceza sahasına girdikten sonra rakip defans oyuncusu tarafından yere düşürülmesi ile penaltı beklerken hakemin inanılmaz kararı ile oyun devam etti. Şuna değinmek istiyorum, hakem hataları her yerden insanların canını yakıyor. Biraz daha dikkat edilmesi gerektiğini her defasında yazmamıza rağmen sonuç maalesef değişmiyor. Akabinde 2 kişi oyundan ihraç edildi. Halbuki biraz dikkatli olunup penaltı verilseydi hiçbir durum söz konusu olmayacaktı. İşte adalet dediğimiz şey burada devreye girdi. O pozisyonun hemen akabinde Tekirdağspor, on forma numaralı oyuncusu ile eşitliği sağladı. Yüzlerce trilyonları yabancı oyunculara veren kulüplerimiz keşke kendi liglerimizde oynayan böyle oyuncularımızı yaşları geçmeden bulup yetiştirse. O konuya girersem çıkamam bu güzel yazıyı da bölmek istemem. Eşitlik sağlanması ile tribünler adeta yıkılıyordu. Yedisinden yetmişine herkes büyük coşku içerisindeydi. İkinci yarının başlaması ile Tekirdağspor 3. Golü bulunca azim, istek ve hırsın bir kez daha kazandığını görüyorduk.

Gazeteye yetişmek için müsabaka bitmeden stadyumdan ayrıldık. Merak edip telefonla sonucu öğrendiğimizde Tekirdağspor’un 3-2 galip ayrıldığını öğrendik. Son olarak sözüm büyük kulüp yöneticilerimize ve yalan yanlış bilgilerle kulüp yönetmeye kalkan şahıslara. Tavsiyem Avrupa’ya gitmek gerekmiyor, İstanbul’a 1 saat uzaklıktaki Tekirdağ’a gidin ve örnek alın. Yolun açık olsun Tekirdağspor !"

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.