Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'tan Duygusal TepkiBakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören, sinema ve televizyon dizisi oyuncusu Arda Kural’ın yapımcısı Faik Ahmet Akıncı’nın, Şarköy ilçesine yönelik sözlerine, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok tepki gösterdi.  Oğlunun, son rol aldığı 'Kubilay' filminin yapımcısından 22 bin dolar alacağını tahsil edemediği için bunalıma girdiğini söyleyen, Arda Kural’ın annesi Gülnur Kural’a verilen yanıtta, Şarköy’den kötü şekilde söz edilmesine, Altınok tepki gösterdi.

Başkan Altınok, söz konusu Faik Ahmet Akıncı adlı yapımcının açıklamalarını, internet sitelerinden okuduğunu ifade ederek, “Yapımcı; ‘Arda'yı Şarköy'de Hoşköy diye şarap fabrikalarının olduğu bir yer var orada bulduk. Çok iyi yolları olan bir yer de değil. Başımıza bir sürü şey geldi. Kaybolduk. Sonunda Arda'yı bulduk. Arda Kural gibi çok yetenekli bir oyuncunun orada o halde olması beni çok üzdü. Oranın gençleriyle kavga etmişti. Tanınmayacak şekilde yüzünün her tarafı yara içindeydi. Dikişler atılmıştı. Kafası gözü kırılmış. Çok büyük dayak yemiş şekilde bulduk onu. Arda orada yazın açan ama kışın çalışmayan bir pansiyonda kalıyordu’ ifadesinde bulunarak, ilçemizi kamuoyuna yanlış tanıtmaya çalışmış. Bu genç oyuncuyla ilgili, haftalık Kaymakamlık makamında yapılan asayiş toplantısında, jandarmanın düzenlediği raporda durumu dile getirilmişti. Genç oyuncu, alkollü bir şekilde çevreye zarar vererek, gençlere sataşıyormuş, birkaç kez olay çıkarmış. Şarköy, Türkiye’nin ilk turizm hareketinin olduğu yerlerin başında geliyor, yaz aylarında nüfus tatilciler nedeniyle 200 binleri geçiyor, yollarımız gayet iyi durumda. Yapımcının yolların kötü olduğunu, kaybolduklarını söylemesi kabul edilebilir bir durum değil. Bir ilçeyi bu şekilde olumsuz yansıtması bizleri üzmüştür” dedi.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.