Tarihi Belediye Binası RestorasyondaTekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç: "Tekirdağ, tarihi belediye binasını yepyeni yüzüyle karşılayacak". Tekirdağ tarihi belediye binasında yapılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da, binayı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Dalgıç, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile beraber bir süre önce restorasyonuna başlanan tarihi belediye binasındaki çalışmaları denetleyerek incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Dalgıç, binanın en kısa zamanda yapılması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Şehrin merkezinde yer alan yapı Tekirdağ'ın ilk Belediye binasıdır. Röleve, Restitüsyon ve Restorasyon projeleri belediyemiz tarafından hazırlanmış olup proje Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanmıştır. Binanın restorasyonu tamamlandığında çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak ve Tekirdağ, tarihi belediye binasını yepyeni yüzüyle karşılayacak.”

Kaynakça: Trakya Gazetesi

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.