Balcı dönemi sona erdiÇerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği olağanüstü basın toplantısında Teknik Direktör Hüsamettin Balcı’yla yolları ayırdıklarını kaydetti. Sezonun geri kalan bölümünde yola Ergun Uncuoğullarından ile devam edeceklerini dile getirerek, kaleci Muzaffer’in de yardımcı antrenörlük görevine getirildiğini kaydetti. Korkmaz, Balcı’nın tüm sorumluluğu üzerine aldığını da belirtirken, hizmetlerinden ötürü Balcı’ya teşekkür etti.

12 MAÇTA 12 PUAN BEKLEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇTU

Açıklamasının başında, hafta sonu oynadıkları ve 5-1 kaybettikleri Tuzlaspor maçını hatırlatan Korkmaz, hafta başında teknik ekiple bir araya geldiklerini kaydederek, “Yaptığımız toplantıda, kötü gidişatın nedenlerini masaya yatırdık. 12 hafta sonunda 12 puan beklemediğimiz bir sonuçtu. Teknik ekipten rapor istedik” diye konuştu.

İSTİFASINI VERDİ

Teknik Direktör Hüsamettin Balcı tüm sorumluluğun kendine ait olduğunu, futbolcularla ilgili bir sıkıntı olmadığını, eksiklik ve sakatlıkları da bahane etmeyeceğini, kesilecek bir fatura varsa kendisine kesilmesi gerektiğini söyledi. Kötü gidişatın ardından da görevinden ayrılmak istediğini dile getirdi” şeklinde konuştu.

NE KADAR MÜCADELE EDERSENİZ EDİN SONUÇ BAZEN KÖTÜ OLABİLİYOR

Yapılan görüşmenin ardından Balcı’nın istifasını kabul ettiklerini kaydeden Korkmaz, “Hüsamettin Balcı ile sezon başından beri iyi kötü günlerimiz oldu. Hocamız zor günlerimizde yanımızda oldu. Karakterli, dürüst, savaşan, mücadele eden bir takım kurdu. Ancak bazen ne kadar mücadele ederseniz edin sonuç kötü oluyor” ifadelerine yer verdi.

KULÜP ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Korkmaz, bu güne kadar Balcı’yla en ufak bir sıkıntı yaşamadıklarını da hatırlatırken, Balcı’ya bundan sonraki spor hayatında başarılar dileyerek, “Hocamıza, sezon başından beri verdiği hizmetten dolayı yönetim adına, taraftarlar adına, kulüp adına teşekkür ediyorum” dedi.

TAKIM UNCUOĞULLARINDAN’A EMANET

Korkmaz, sezonun geri kalan bölümünde yola Ergun Uncuoğullarından ile devam edeceklerini kaydederken, Uncuoğullarından’ın yardımcılığını ise Kaleci Muzaffer Kurt’un yapacağı bilgisini verdi. KALE ERSİN’E TESLİM Muzaffer Kurt’un yeni görevi ile birlikte kaleyi Ersin’e teslim ettiğini de dile getiren Korkmaz, Ersin’le ilgili bir sıkıntı yaşandığında Muzaffer’in yeniden kaleye geçebileceğini de ifade ederek, “Muzaffer, Ersin’e güvendiğini söyledi. Biz de kararımızı bu şeklide verdik” dedi.

TRANSFER SEZONU HAREKETLİ GEÇECEK

Transferle ilgili olarak da kısa bir açıklama yapan Ahmet Korkmaz, devre arasında takımdan ayrılacak isimlerin hemen hemen belli olduğunu dile getirirken, özellikle santrafor mevkiine 2 takviye yapmak istediklerini, deneme amaçlı gelen siyahi futbolcuların işlemlerinde sorun çıkmazsa forvetlerden birini bu şekilde çözeceklerini de sözlerine ekledi.

TAKIMIN BAŞINDA TANIDIK BİR İSİM

Göreve yeni gelen Ergun Uncuoğullarından, geçtiğimiz sezonun son dört haftasında takımın başına geçmiş, çıktığı karşılaşmalarda 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet almıştı.

Kaynakça: Çerkezköy Gazetesi


Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.