Otopark değil Devlet HastanesiTekirdağ Devlet Hastanesi 1. kısım çevresindeki sürekli hatalı parklanmalar Ambulans geçişi engellemekle kalmıyor, çift şerit yol’ da 2 araç yan yana geçemiyor. Tekirdağ Devlet Hastanesi girişi ve Yunusbey Caddesi’nde sürekli parklanmalar Ambulans geçişini engellendiği görülüyor. Hastane girişinde ise en ufak bir parklanmada araç gidiş, gelişi durma noktasına gelirken vatandaşlar duruma isyan ediyor.

Parklanmalar sonucu trafik tıkanırken, yayalar karşıdan karşıya geçmekte güçlük çekiyor.

”HASTANE ARKASI ‘YUNUSBEY CADDESİ’ ÜZERİ ADETA OTO PARK GÖRÜNTÜSÜNÜ ANDIRIYOR”

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, Hastane arkası yani ‘Yunusbey Caddesi’ üzeri adeta oto park gibi 2 araç yan yana güçlükle geçiyor. Ambulansların geçişi engelleniyor. Bu hatalı parklara dur diyen yok. Hastane çevresinde yolcu indirmek isteyen minibüsler durduğunda trafik kilitlenme noktasına geliyor. Yetkililer, yetkili makamlar bu konuya el atmalı bence, olası bir durumda birilerinin canı yandığında yanlışlar düzeltilmemeli bence” dedi.

Kaynakça: Sercan Can / Habertrak

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.