Altınovaspor'a destek sözüTekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, 1. Amatör Kümeye terfi eden Altınovaspor'un yemeğine katıldı. Başkan Dalgıç; kulübün yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduklarını dile getirerek, takıma destek sözü verdi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye terfi eden Altınovaspor'un dayanışma yemeğine katıldı.

Restorana gelişinde Kulüp Başkanı Kemal Albakır ve yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Dalgıç, gecede yaptığı konuşmada; göreve geldikleri günden bu yana sporun ve sporcunun yanında olduklarını, bunların yanısıra kültürel alanda ve kentin altyapı değişiminde birçok yeniliklere imza attıklarını bildirdi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Dalgıç, Altınova mahallesi için, çok önemli olan arıtma tesisi ihalesini yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde tesisin inşaatına başlayacaklarını aktardı.

"Önümüzdeki yıl inşaat tamamlandığında artık denize kanalizasyon akmayacak." diyen Dalgıç, şöyle devam etti; "Amatör Spor Kulüpleri'nin de, ne zor şartlarda olduğunu biliyorum. Biz spor kulüplerine de elimizden gelen desteği sağladık ve bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz. Altınovaspor için de çok modern bir antrenman sahası projesi hazırladık. İnşallah bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçirerek gençlerimiz bu sahadan en iyi şekilde yararlanacak. İlimizin daha ileriye gitmesi ve daha müreffeh, yaşanılabilir bir yer olması için el birliğiyle çalışarak ilimize sahip çıkmamız lazım" diye konuştu.

Dalgıç, Altınovaspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Geceye, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen de katıldı.

Kaynakça: Trakya Gazetesi / Mehmet Duru

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.