Tredaş'ta neler oluyor?Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı, İbrahim Çeçen Grubu’na ait Trakya Elektrik Dağıtım AŞ’nin üst düzey yöneticilerinin ölümle tehdit edildiği iddialarıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Birçok kez ölüm tehdidi aldığını kaydeden Şirket Genel Müdürü Yusuf Baykan, “Ben ve şirket yöneticileri ölümle tehdit edildik. Savcılığa ve emniyete şikayette bulunmadık” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Trakya Elektrik Dağıtım AŞ’de çalışan bir memur, şirketin sahte evrak düzenlediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesiyle savcılığa başvuran şahıs, şirketin valilikten silah ruhsatı alabilmek için abone işlemi yapmaya şirkete gelen şahısların şirketin üst düzey yöneticilerini ölümle tehdit ettiklerine dair tutanaklar düzenlenerek görevliler tarafından imzalandığını iddia etti. Tutanakları inceleyen savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Konuyla ilgili tutanaklarda adı geçen şirket yetkililerinin ifadelerine başvurulacağı öğrenildi.

‘ZAMAN ZAMAN ÖLÜM TEHDİTİ ALIYORUM’

Tutanakların sahte olup olmadığı ile ilgili şirket içinde soruşturma başlattığını kaydeden İbrahim Çeçen Grubu Tredaş Şirketi Genel Müdürü Yusuf Baykan, “Zaman zaman ben ve şirketin yöneticileri ölüm tehdidi alıyoruz. Çok kez ölümle tehdit edildim. Emniyete ve savcılığa herhangi bir şikayetimiz olmadı” dedi.

‘TUTANAKLARLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTIK’

Değişik zamanlarda abonelerin isminin kullanılarak şirket yöneticilerine ölüm tehdidinde bulunulması ile ilgili tutanaklarının tutulması olayı ile ilgili şirket içinde inceleme başlattıklarını ifade eden Baykan, “Arkadaşlarımızın ölüm tehditleri aldığı iddialarını içeren tutanaklarla ilgili inceleme başlattık. Bu tutanaklar emniyete savcılığa ulaştırılmadı. İncelemelerimiz devam ediyor. İncelemelerimiz bittikten sonra kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

Kaynakça: İHA

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.