Keşan'da en büyük proje start aldıKeşan’da yapılacak olan çok amaçlı pazaryeri kompleksi ihalesinin imza töreni yapıldı.
Keşan Belediyesi Köşk Düğün Salonu’nda yapılan imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, AVM’ ler nedeniyle şehir içinde zorlaşan ticari hayata projenin büyük katkısı olacağını söyledi.

2014 yılı sonunda bitirilmesi hedeflenen projenin içinde yeni belediye hizmet binasının da bulunacağını vurgulayan Özcan,şunları kaydetti:”Proje 23 bin 680 TL’ye ihale edildi.50 bin 935 metrekare alan üzerine kurulacak projede belediye yeni hizmet binası ile birlikte, 840 tezgahlı pazaryeri,296 adet dükkan,560 kişilik çok amaçlı salon, 749 araçlık otopark da bulunacak.Bu sadece bir pazaryeri prolesi değil.Ayni zamanda bir esnaf AVM’si olacak.”

Daha sonra Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile proje ihalesini alan firma adına Abdurrahman Gündüz ile Orhan Alkan ihale sözleşmesini imzaladılar.

Kaynakça: trakyaweb


Edirne

Edirne il merkezi Fotoğraf Galerileri

Edirne

Keşan Fotoğraf Galerileri

Edirne

Uzunköprü Fotoğraf Galerileri

Edirne

İpsala Fotoğraf Galerileri

Edirne

Meriç Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.