İskeçe’de 12 yaşındaki çocuk boğularak can verdi İskeçe’nin (Xanthi) Mirodato sahilinde 12 yaşındaki bir erkek çocuğu Pazar günü boğularak hayatını kaybetti.

Yüzmek için denize giren talihsiz çocuk yüzmeye devam etmekte zorlandığını hissedince yardım istedi. Babası ve büyük kardeşi küçük çocuğun boğulduğunu anlayınca yardım etmek için derhal denize atladı. Ancak her ikisi de 12 yaşındaki çocuğa yaklaşmakta zorluk çektiğini anlayınca, sırasıyla onlar da yardım istemek zorunda kaldı.

Durumu fark eden cankurtaran, üç kişiyi de boğulmaktan kurtarmak üzere denize atladı. Sahildeki vatandaşların da boğulmak üzere olan üç kişiyi kurtarmak üzere seferber olduğu kaydedildi.

Babanın ve büyük kardeşin anında kurtarıldığı öğrenilirken, ilk aşamda gözden kaybolan 12 yaşındaki çocuğun daha sonra son derece kötü durumda bulunduğu belirtildi. Kurtarma operasyonuna Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Ambulansla İskeçe Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Sahildeki görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre küçük çocuk yardım için bağırmaya başladığında denizde yüksek dalga vardı ve talihsiz çocuk dalgaların kendisini sürüklemesiyle yere basamadığı noktaya vardı ve yüzmekte zorluk çekti. Kısa sürede daha uzaklara sürüklenen çocuk yüzmekte zorlanmaya başladı. Küçük çocuğu kutrarmak için seferber olan ve 12 yaşındaki çocuğu kurtarmayı başaramayan baba ve büyük kardeş ise üzüntüye boğuldular. 

Kaynakça: Trakyadan.com
{jcomments on}

Yunanistan

İskeçe Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Rodop Fotoğraf Galerileri

Yunanistan

Evros Fotoğraf Galerileri

Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Hizmetlerimizi kullanarak çerez kullanımına izin vermiş olmaktasınız.